Sunday, December 25, 2011

Ciri-Ciri Awek Playgirl!
sesetengah awek memang sukar untuk dibaca hati mereka,adakah awek itu setia atau dia adalah awek playgirl?

7 ciri-ciri awek playgirl..1. Menyembunyi Kisah One Night Stand

Bukan hanya menyimpan satu kisah, tetapi banyak lagi. " One night stand " tidak bermakna setia pada satu lelaki sahaja. Sentuhan fizikal yang sedikit ketika bergaul dengan lelaki menjawap bagaimana keakraban seorang awek playgirl dengan seorang lelaki yang dikaguminya / diingininya, tetapi tidak untuk jangka masa panjang... untuk semalam je kot. :P Murahnya harga dirimu...

2. Seringkali tukar " In relationship " status di Facebook

Bermula dari " single ", " In a relationship ", kemudian ke " It's complicated ". Ini cukup memadai dia hanyalah seorang awek mencari pasangan untuk bersuka-suka sahaja. Walaupun dia cuba untuk mencari yang terbaik, tetapi di mata lelaki... she's a jerk.

3. Bercinta dengan 2 lelaki atau lebih dalam sesuatu masa

Okay! Nih kes main kayu 3... Sebagai contoh, dia tengah date dengan seorang lelaki dalam satu pasukan bola sepak, kemudian pada masa yang lain pulak dengan lelaki lain yakni rakan sepasukan yang sama?? Secara tidak sedar hampir separuh daripada pasukan bola sepak itu dah diajak date.. Perempuan yang #*$&%_$.

4.Mudah Memberi Nombor Telefon 

Dah berpunya masih mudah memberi nombor telefon kepada lelaki yang tak dikenali atau ingin berkenalan. Berhati-hatilah, dia masih memberikan respon untuk menarik perhatian lelaki lain, atau mempunyai hubungan sulit.

5. Mudah bermain dengan perasaan
Bayangkanlah apabila hubungan itu intim, tiba-tiba dia pergi tanpa perkataan sahaja memberi kata kepada " Kita dah takde pape hubungan ". Memang sah! dia playgirl.

6. Kemesraan
Untuk mendekati lelaki memerlukan usaha yang lebih kepada pendekatan, dan memerlukan kemesraan. Apabila si playgirl tidak berpuas hati, si playgirl akan pergi dan carik lelaki lain.

7. Sering Berjauhan ketika membalas SMS

awek playgirl ni pandai,jika ada sms sampai dia senyap-senyap reply mesej dan tidak membenarkan kita melihat mesej nya.P/S:Aku copypaste orang punya jaa ni!agak2 korang betoi x? :P

3 comments:

  1. good . jom singgah n follow blog nihh http://onewanieloveice.blogspot.com/. btw , im done follow u

    ReplyDelete
  2. Done follow u ~ :) BTW nice blog . Kalau sudi . Follow sy jgk. http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

    ReplyDelete